Uncategorized

Det goda inom dig linda olsson

Marion Flint är lever ensam i ett litet hus vid kusten i Nya Zeeland och jobbar deltid som läkare i den närliggande byn. Till romanens höjdpunkter hör skildringen av barndomens ensamhet. Däri ligger ett allvar som jag fullt.

Oct Hade väl igentligen inte tänkt recensera denna bok eftersom Gisan redan gjort så (klicka här om du vill läsa hennes recension) men jag vill säga Tack till Gisan för detta tips. Bok känns för övrigt så futtigt att kalla den.

Marion Flint lever i ett litet hus vid kusten i Nya Zeeland och jobbar deltid som läkare i den närliggande byn. På fritiden samlar hon material på stränder. De tidigare böckerna, ”nu vill jag sjunga dig milda sånger” och ”Sonat till Miriam”, var skrivna på engelska och översatta till svenska.

Jag tycker det märks på språket, som är något annorlunda än i de båda tidigare . Apr Hennes debut Nu vill jag sjunga dig milda sånger var smått fantastisk läsning. Och när jag lånade ut den till min kompis kom hon tillbaka med den helt lyrisk även hon. Klart att man vill läsa mer av samma författare då!

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

Boken har st läsarrecensioner. Jan Marion Flint är sextio år. Inbunden med skyddsomslag, 2sidor, 21x13cm. Hon lever ensam tills hon en dag möter den lilla pojken Ika.

Hon behandlar inte temat med samma karga och grymma åskådlighet som till exempel Nancy . The first two books, Let Me Sing You Gentle Songs and Sonata for Miriam, were both written in English and . Pojken på omslaget till den här boken hade kunnat vara min son. Det finns tydliga likheter mellan min son och pojken på bilden. Eftersom jag visste att boken handlade om utsatta och svikna barn har det varit en kamp bara att plocka upp boken från bokbordet i . De två första böckerna är skrivna på engelska och kom ut på svenska sedan de översatts.

Linda Olsson is an unusual author. Nu skall jag sjunga dig milda sånger minns jag som en mycket, mycket fin bok. Sonat till Miriam var hennes nästa.

Jag tror mig kunna ana att också Det . Det goda inom dig har skrivits parallellt på engelska och svenska.