Uncategorized

Doppvärmare med termostat

Denna fullt dränkbara doppvärmare är gjord av kross -säkert glas, framtaget att användas i laboratorium. Doppvärmare med termostat. Honungsrörare, spiral, Ø mm.

Flytande doppvärmare av titan – 100W. Akvariumvärmare glas 300W. Sortering: Namn A-Ö, Högst pris.

IHP tillhandahåller doppvärmare lämpliga för ett stort antal användningsområden. Vi kan leverera dessa som standard modell eller kundanpassad produkt. Enkel att använda, hängs bara över kärlets kant. Hejsan alla glada hembryggare. Jag är precis ny här på forumet, och jag har en fråga angående doppvärmare.

Jag tänkte nämligen bygga mig en egen plastbrännare, men jag är lite osäker på vilken doppvärmare jag bör köpa. Jag tänker mig att jag ska skaffa en med termostat som jag sedan modifierar så . Eheim värmare av högsta kvalitet som tål kall vattenchock, som kan uppkomma vid rengöring eller plötsliga vattenbyten.

Jäger värmaren har en skala från °C till °C. Termostaten på doppvärmaren tillåter extrem återställning av temperaturen i ditt . Värmaren ställes antingen direkt på botten av kärlet eller hänges på kanten. Vi har de ledande fabrikaten och alltid på lager. Se totalpriset på Fiskfoder. Vi tål att jämföras och utmanas.

Jag har inte akvarium men skulle behöva ha er hjälp. Inte i karlstad där jag bor i alla fall. Skulle uppskatta om ni kan tipsa mig om märke, eller helst nätbutik som säljer sådana.

Termostatreglerad temperatur genom automatisk till- och frånkoppling av ström till max. Valet av rörets material är viktigt för värmarens livslängd och beror på vilken typ av vätska som värmaren ska användas i. Display för visning av nuvarande temperatur samt inställning av termostatvärde. Knapp för justering av inställningsvärde.

Nyheter: Bli medlem på forumet, klicka på raden nedanför ! En stadig doppvärmare som ställs på botten eller hängs på kanten i mjölkbehållaren. På handtaget finns en steglös termostat som är ställbar mellan 0-80°C.