Uncategorized

Husqvarna varmvind manual

Det var endel jobb med den innan jag fick den att fungera bra. Finns en tråd på skogsforum som guidar lite angående fotogenkaminer. Det finns nog lite olika modeller som funkar på . Filrubrik: husqvarna_warmwind_manual_sec_wat.

Inget brunt plåtskåp, utan en modell som antgligen suttit i någon bod.

Den funkar precis som de bruna, men den är utan kaross, endast en balja under, en gallerbur omkring och ett lock ovanpå. Det är funktionen som är i fokus och jag . Jag är stolt ägare av ett sött torp from idag! Gasolkök,utedass och för uppvärmning finns en kamin av märket Varmwind. Frågan är hur jag ska använda kaminen. Jag har läst mig till att man kan ha Etanol, som man såvitt jag förstår tankar på macken.

Ibland brinner det hyffsat bra i kaminen men nu på senaste har det varit väldigt dålig effekt på den. Har provat lite olika typer av.

Jaha då har man hittat en liten smidig kamin! Ca mått: 70x50x30cm, drar max 4L villaolja per timme och blåser ur sig 126gradig varmluft! Går enbart på olja, ingen el behövs alltså! Får se om den räcker till!

Jag tvivlar lite faktiskt men det visar sig! Bara att sälja vidare annars! Någon som har koll på vad denna gör, och om den. Sorry, vill gärna behålla min själv, men jag hittade denna sidan. Kanske kan du hitta någonting där.

Fast har du någr aspecifika frågor kan du alltid ställa dem här. Betala med Payson för att få direkt tillgång till manualen. Vid förskottsbetalning till PlusGiro tar det ca. Lägg till i varukorgen Mer. Reply to this topic Start new topic.

V Prenumerera pa det har amnet. Kopte for ett par ar sedan en huskvarna oljekamin.

Vet att i skogskojor med dieselkamin och vattenburen varme sa ar det ratt kansligt . Husqvarna varmvind manual. Strikkemaskine Quvelle 2Priveleg, mi- nus rippeapp. Kop och salj KAMIN HUSQVARNA NO och andra begagnade prylar i din narhet.