Uncategorized

Linda olsson det goda inom dig

Till romanens höjdpunkter hör skildringen av barndomens ensamhet. Däri ligger ett allvar som jag fullt. Hade väl igentligen inte tänkt recensera denna bok eftersom Gisan redan gjort så (klicka här om du vill läsa hennes recension) men jag vill säga Tack till Gisan för detta tips. Bok känns för övrigt så futtigt att kalla den.

Och när jag lånade ut den till min kompis kom hon tillbaka med den helt lyrisk även hon. Klart att man vill läsa mer av samma författare då!

På fritiden samlar hon material på stränder. Jag tycker det märks på språket, som är något annorlunda än i de båda tidigare . Marion Flint är sextio år. Hon lever ensam tills hon en dag möter den lilla pojken Ika.

Inbunden med skyddsomslag, 2sidor, 21x13cm. Hon behandlar inte temat med samma karga och grymma åskådlighet som till exempel Nancy . De två första böckerna är skrivna på engelska och kom ut på svenska sedan de översatts. Pojken på omslaget till den här boken hade kunnat vara min son.

Det finns tydliga likheter mellan min son och pojken på bilden. Eftersom jag visste att boken handlade om utsatta och svikna barn har det varit en kamp bara att plocka upp boken från bokbordet i . Boken står på tur att läsas. Det goda inom dig har skrivits parallellt på engelska och svenska. Nu skall jag sjunga dig milda sånger minns jag som en mycket, mycket fin bok.

Jag tror mig kunna ana att också Det . Sonat till Miriam var hennes nästa. Jag skickar endast med Schenker. När du gör ditt Köp nu så accepterar du. Utöver den sporadiska kontakten med . Nu vill jag sjunga dig milda sånger.

Tidningen Kulturen är kanske Sveriges största digitala kulturtidskrift. Välkommen att botanisera bland över 23. Marion Flint är lever ensam i ett litet hus vid kusten i Nya Zeeland och jobbar deltid som läkare i den närliggande byn. Yesterday, finally, I delivered my manuscripts. The Swedish one to my Swedish publisher, Albert Bonniers Förlag AB, and the English one to Penguin New Zealand.

I thought that it would get easier with each completed book, but it seems to be the opposite.

The first two books, Let Me Sing You Gentle Songs and Sonata for Miriam, were both written in English and . Linda Olsson is an unusual author. Huvudpersonen är en medelålders kvinna, Marion, som bosatt sig på Nya Zeeland (precis som författaren själv, faktiskt!) efter ett uppbrott med sin före detta man.